У ГУР назвали точну кількість росіян, які воюють проти України

У ГУР назвали точну кількість росіян, які воюють проти України

У ГУР назвали точну кількість росіян, які воюють проти України. Про це повідомив представник розвідки Андрій Юсов. 

Юсов зазначив, що російський диктатор Володимир Путін під час "прямої лінії" збрехав, а реальна кількість окупантів - близько 450 тисяч.

Президент росії Володимир Путін під час пресконференції сказав про 617 тисяч. 

"Не та цифра, яку вчора озвучила людина, схожа на Путіна. Хіба що він порахував разом всіх ліквідованих загарбників, яких не забрали рашисти з поля бою. В такому ключі могла вийти інша цифра. В цілому - це пропаганда", - додав він.

Він додав, що ворог подає викривлені дані, щоб спричинити інформаційний тиск на Україну, продовжити лякати інші країни та "мотивувати" росіян.

"Це не єдина брехня, яка лунала вчора (14 грудня) із вуст російського диктатора. В принципі щоразу, коли він там відкривав рота, він брехав. Але разом із тим, російський диктатор вчора зізнався у цілій низці воєнних злочинів і заявив, що має намір їх продовжувати", – сказав Юсов.

Нагадаємо, окупанти не зменшують інтенсивність бойових дій в операційній зоні ОСУВ Таврія. Протягом трьох останніх днів реєструється приблизно 80 наступальних операцій щодобово.

Про це повідомляє командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Як писали "Ми-Україна" раніше,  за підсумками бойової доби 14 грудня сукупні втрати окупаційного війська рф у війні проти України зросли на ще 1090 солдатів. Сили оборони України також утилізували 14 танків, 38 бойових броньованих машин, 11 артилерійських системи та два десятка БпЛА. 

 

Головне