У Групу Нафтогаз увійшло АТ "Волиньгаз", яке раніше перейшло під контроль держави

У Групу Нафтогаз увійшло АТ

До Групи Нафтогаз увійшов ще один облгаз. Йдеться про акціонерне товариство "Волиньгаз", повідомили у пресслужбі Нафтогазу.

"АТ "Волиньгаз" перейшло під контроль держави та увійшло в Групу Нафтогаз. Це 17-те обласне газорозподільне підприємство, яке перейшло під контроль держави з початку року", - йдеться у повідомленні.

В Нафтогазі входження "Волиньгаз" у Групу пояснили "необхідністю вирішення стратегічних енергетичних завдань, що стосуються надійного захисту критичних об’єктів, а також швидкого відновлення інфраструктури в разі ворожих атак". 

Також у Групі Нафтогаз додали, що "Волиньгаз" забезпечує розподіл газу до бюджетних організацій та понад 250 тисяч осель у Волинській області. 

"Тарифи на послуги розподілу та особові рахунки для мешканців області поки що залишаються незмінними. Про зміну реквізитів ми будемо інформувати додатково", - наголосили у Нафтогазі.

Нагадаємо, раніше до складу НАК "Нафтогаз України" увійшли такі акціонерні товариства як "Вінницягаз", "Дніпрогаз", "Дніпропетровськгаз", "Донецькоблгаз", "Івано-Франківськгаз", "Житомиргаз", "Київоблгаз", "Криворіжгаз", "Кіровоградгаз", "Львівгаз", "Миколаївгаз", "Сумигаз", "Харківміськгаз", "Харківгаз", "Хмельницькгаз" та "Черкасигаз".

Раніше "Ми-Україна" писали, що борги підприємств ТКЕ (теплокомуненерго) перед НАК "Нафтогаз" наразі становлять 95 млрд грн.

Головне