У Грозі правоохоронці перевірили майже всіх жителів, щоб знайти навідника ворожої ракети

У Грозі правоохоронці перевірили майже всіх жителів, щоб знайти навідника ворожої ракети

У селі Гроза Харківської області співробітники поліції шукають можливого навідника ворожої ракети, яка забрала життя 53 осіб. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника ГУ Національної поліції в області Сергій Болвінов.

За його словами, поки підозрюваних не знайдено. 

“Підозрюваного немає на сьогодні. Підтвердити інформацію, що хтось навів ракету на це місце, наразі не можу офіційно. Робота триває...Понад 50 людей із цього села було перевірено підрозділами поліції”, - зазначив Болвінов.

Крім того, на місці працювали співробітники Служби безпеки України, які проводили відповідні заходи в рамках своєї компетенції.

Варто зауважити, що силовики провели обшук у власника кафе, який раніше притягувався до відповідальності за колабораціонізм. Наразі немає доказів його можливої причетності до ворожого удару.

Зазначається, що внаслідок атаки загинула сестра господаря кафе та староста села Гроза Олександр Нечволод.

Нагадаємо, що кількість загиблих у результаті атаки, яка відбулася 5 жовтня у селі Гроза на Харківщині, збільшилася до 53 осіб.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, експерти продовжують ідентифікувати загиблих після удару по Грозі Куп’янського району, в результаті обстрілу загинула 51 людина, ще шість осіб отримали поранення. 

Головне