У Греції потонули дві українки, які поїхали на відпочинок

У Греції потонули дві українки, які поїхали на відпочинок

У районі грецького острова Корфу потонули дві українки, які перебували там на відпочинку. Про це пише Telegram-канал "Ми-Україна".

"30 вересня посольство України в Грецькій Республіці отримало інформацію від берегової охорони острова Корфу про смерть двох громадянок України, яка сталася на морі. Попередньо встановили, що загиблі перебували в Греції з метою відпочинку", - йдеться в повідомленні.

Особи померлих встановлено – це громадянки України, мати та донька 1972 та 1992 років народження. Співробітники посольства встановили контакт з родичем померлих в Україні та поінформували про трагедію.

Українок вдалося ідентифікувати за готельним браслетом на зап'ястку. За словами працівників готелю, ця родина була постійними гостями - відвідували Корфу щороку.

Нагадаємо, що на Ямайці 16-річний юнак загинув внаслідок нападу акули під час підводного полювання. Поліція повідомила, що учень середньої школи Джамарі Рід зник 26 серпня, коли самостійно перебував у морі поблизу популярного туристичного міста Монтего-Бей.

Як писали “Ми-Україна” раніше, пара бельгійців пережила незабутню пригоду під час повернення додому з Греції на своїй яхті "Амідала". Біля узбережжя Галісії, неподалік Ла-Коруньї, їхнє судно несподівано атакувала зграя з 11 косаток.

Головне