У Гостомелі на дитмайданчику знайшли гранату

У Гостомелі на дитмайданчику знайшли гранату

У селищі Гостомель Бучанського району Київської області на дитячому майданчику знайшли ручну гранату Ф-1. Про це повідомили в ДСНС.

Поблизу дитячого майданчика фахівці-сапери з Мобільного рятувального центру ДСНС України виявили та знешкодили небезпечну ручну гранату типу Ф-1.

Ситуація могла закінчитися трагічно, якби не пильність батьків. Вони вчасно помітили, що діти намагалися підняти небезпечний предмет. Дорослі миттєво відвели малечу на безпечну відстань і викликали спеціалістів, запобігши потенційній катастрофі.

Рятувальники ДСНС наголошують: при виявленні підозрілих об'єктів категорично забороняється наближатися до них або торкатися. Натомість слід негайно зателефонувати за номером 101 для професійного реагування.

"Дітям неймовірно пощастило, що уважні батьки вчасно помітили, як діти вирішили взяти її до рук. Після чого дорослі відвели дітей на безпечну відстань та викликали саперів, тим самим запобігли можливій трагедії", - повідомили рятувальники.

Нагадаємо, тактична група Головного управління розвідки Міноборони України "Реванш" на одному з напрямків штурмувала позиції та ліквідувала російських окупантів. Про це повідомили в ГУР.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти здійснили обстріл з артилерії внаслдок якого поранено восьми-річного хлопчика. 

Головне