У Хмельницькому пожежники врятували з вогню шістьох цуценят (фото)

У Хмельницькому пожежники врятували з вогню шістьох цуценят (фото)

У Хмельницькому рятувальники під час ліквідування пожежі в ресторанному комплексі врятували з вогню шістьох цуценят.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Telegram-каналі. Як зазначається, повідомлення про загорання до надзвичайників надійшло о 02:40.

"Через пізнє інформування про пожежу на момент прибуття вогнеборців ресторан і дах вже були повністю охоплені вогнем", - йдеться в повідомленні.

Саме під час роботи раптом пожежники почули скавчання цуценят.

"З-під складених дров дістали пухнастика та зрозуміли, що там є ще. Витягали одного за одним, а їхня “мати” – охоронниця ресторанного комплексу, тим часом бігала навколо рятувальників та з вдячністю спостерігала, як рятують її малят", - розповіли в ДСНС.

Загалом, були врятовані усі шестеро цуценят.

Пожежу було ліквідовано о 03:50. Рятувальники не допустили розповсюдження полум’я на сусідні будівлі закладу та лісовий масив. Причина пожежі наразі встановлюється.

Нагадаємо, у центрі Києва вдень, 28 серпня, спалахнула пожежа. Через нього перекрито одну з вулиць міста. Загорання сталося у Шевченківському районі, на вулиці Димитрівській.

“О 15:14 отримали повідомлення про пожежу за адресою: вул. Димитрівська, 4, яка виникла в одноповерховій не діючій будівлі. О 15:37 пожежу локалізовано на площі 150 кв. м”, – йдеться у дописі ДСНС.

За попередньою інформацією, жертв чи постраждалих немає. Всі служби працюють на місці. На опублікованих кадрах можна побачити, що горить одноповерхова цегляна будівля, яка огороджена огорожею.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Печерському районі Києва у п’ятницю, 25 серпня, спалахнула сильна пожежа в житловому будинку. Внаслідок цього постраждала 21-річна дівчина.

Головне