У Херсоні через обстріл рф загинув рятувальник Дмитро Сидоренко

У Херсоні через обстріл рф загинув рятувальник Дмитро Сидоренко

Внаслідок обстрілу Херсона загинув колишній співробітник Державної служби України з надзвичайних ситуацій Дмитро Сидоренко. Він віддав службі 27 років. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Відомо, що чоловік загинув біля власного будинку разом із дружиною. У 2022 році рятувальник пішов на заслужений відпочинок з посади начальника чергової зміни оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Херсонській області.

“Під час одного з ворожих обстрілів Херсона, біля власного будинку, загинув колишній співробітник ГУ ДСНС України у Херсонській області Дмитро Сидоренко разом зі своєю дружиною Наталією. Дмитро Павлович 27 років віддав службі в лавах ДСНС та в 2022 році пішов на заслужений відпочинок з посади начальника чергової зміни оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Херсонській області”, - йдеться в повідомленні.

Колеги Сидоренка висловили співчуття близьким та рідним. 

“У скорботі низько схиляємо голови, поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами. Вічна та світла пам’ять загиблим”, - написали рятувальники.

Внаслідок ворожого обстрілу Херсона загинув рятувальник ДСНС

Нагадаємо, що російське військо від самого ранку почало завдавати удари по Херсону. В результаті ворожих обстрілів вже загинула одна людина, ще одна – отримала поранення.

Як писав “Ми-Україна” раніше, в бою за Україну загинув український захисник 3 окремої штурмової бригади з позивним “Фарш”. 

Головне