У Харкові знайшли тіло поліцейського: він був застрелений

У Харкові знайшли тіло поліцейського: він був застрелений

На вулиці у Харкові знайшли тіло застреленого поліцейського. Він міг скоїти самогубство.

Про це повідомило видання KHARKIV Today. Як зазначається, у понеділок, 3 липня, близько 7:00 на вулиці неподалік будинку у Немишлянському районі Харкова знайшли тіло чоловіка. Він мав вогнепальну рану голови. Поруч із ним лежав табельний пістолет.

Слідчі виявили, що загиблий - це працівник одного з районних відділів Головного управління Нацполіції у Харківській області. За попередньою інформацією, причиною смерті називають самогубство.

Речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко повідомив, що слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) з приміткою "самогубство" Кримінального кодексу.

Нагадаємо, у Яворівському районі на Львівщині сталася пожежа у дерев’яному житловому будинку. У результаті цього загинув чоловік 1978 року народження

“До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селі Передвір’я Яворівського району. Пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку, критому шифером”, – йдеться в повідомленні.

Відомо, що на момент прибуття рятувальників будинок був повністю охоплений вогнем. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Польщі невідомий чоловік напав з ножем на 36-річного українця. У результаті потерпілий помер в медичному закладі. Відомо, що напад стався на автостоянці на вулиці Волинській у Хелмі. Після злочину чоловік втік з місця події.

Головне