У Харкові дитина понад добу провела сама у зачиненій квартирі (відео)

У Харкові дитина понад добу провела сама у зачиненій квартирі (відео)

У Харкові в Холодногірському районі дитина понад добу провела сама у зачиненій квартирі. Рятувальники та поліція звільнили її.

Про це повідомили у відділі комунікації патрульної поліції Харківської області на сторінці у Facebook.

"Патрульні прибули на виклик про те, що вже майже добу заявницю затоплюють з квартири зверху. Також вона повідомила, що увесь цей час з-за дверей помешкання доносився дитячий плач", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники відкрили квартиру спеціальним обладнанням. У приміщенні перебувала маленька дівчинка. Медичні працівники, які також прибули на виклик, забрали її до лікарні. Наразі поліція шукає батьків дитини.

"Дитина постійно плакала, вона була дуже налякана та розгублена. У квартирі панував повний безлад та антисанітарні умови", - розповіли в поліції.

Нагадаємо, у Чорноморську Одеської області чоловік взяв у заручники власну сім’ю – дружину та маленьку доньку. Він утримував їх у квартирі.

“Сьогодні близько 12-ї години до правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир на четвертому поверсі у місті Чорноморськ жінка просить про допомогу. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, в оселі знаходився 29-річний місцевий мешканець зі своєю дружиною та маленькою донькою. Спочатку чоловік випустив тещу, а жінку з дитиною тримав і надалі. Він погрожував завдати їм тілесні ушкодження. Поліцейські вели з чоловіком переговори.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Києві у понеділок, 4 вересня, правоохоронні органи знову отримали повідомлення про замінування всіх середніх шкіл та коледжів.

Головне