У Харківській області тракторист підірвався на ворожій міні 

У Харківській області тракторист підірвався на ворожій міні 

В Ізюмському районі Харківської області тракторист підірвався на протитанковій міні. Про це повідомила прес-служба Державна служба з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

“Рухаючись по полю неподалік селі Погонівка Барвінківської громади Ізюмського району, трактор наїхав на протитанкову міну. Внаслідок вибуху 37-річний тракторист зазнав численних тілесних ушкоджень. Постраждалого госпіталізовано до медичного закладу”, - йдеться в повідомленні.

Рятувальники закликають українців пам’ятати про високу мінну небезпеку, в тому числі не відвідувати ліси, лісосмуги, поля, пойми річок, інші відкриті місцевості, особливо ті, які були окуповані.

“Напередодні ще один тракторист отримав поранення біля Погонівки через підрив на невідомому вибухонебезпечному предметі”, - про це повідомив очільник Харківщини Олег Синєгубов.

Нагадаємо, що в Ізюмському районі Харківської області на ворожих мінах підірвалось дві людини. Їх наразі вже госпіталізували у лікарні.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, в Україні з початку повномасштабного вторгнення російської федерації від вибуху мін загинули 124 людини, зокрема шестеро дітей.

Головне