У Гаазі кинули палаючий предмет у будівлю посольства Ізраїлю

У Гаазі кинули палаючий предмет у будівлю посольства Ізраїлю

У Гаазі правоохоронці оточили будівлю посольства Ізраїлю після того, як у її напрямку кинули палаючий предмет, інформує NOS.

Відомо, що інцидент стався близько 10:50 за місцевим часом.

Силовики розповіли, що в результаті інциденту ніхто не постраждав, але кинутий предмет завдав будівлі незначних пошкоджень.

"Ймовірного нападника затримали, будівлю посольства оточили, довкола присутня велика кількість правоохоронців", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що ізраїльське посольство опублікувало заяву, у якій назвало подібні напади неприйнятними та висловило віру у те, що правоохоронні органи Нідерландів зроблять усе можливе для недопущення нових інцидентів. 

У Гаазі кажуть, що на цей час додаткові заходи безпеки вживатися не будуть. Муніципалітет спочатку хоче дочекатися розслідування інциденту.

Нагадаємо, що після того, як озброєні банди на Гаїті взяли штурмом дві в'язниці та випустили на волю близько 4000 ув'язнених, влада країни запровадила у столичному Порт-о-Пренса та його околицях комендантську годину. 

Як повідомляв телеканал "Ми-Україна", німецький фрегат F-124 Gessen, який дислокується у Червоному морі в межах місії ЄС із захисту цивільного судноплавства, 27 лютого вперше відбив ракетну атаку з боку єменських хуситів.

Головне