У гуртожитку одного з університетів Вінниці стався вибух, загинула людина, - Нацполіція

У гуртожитку одного з університетів Вінниці стався вибух, загинула людина, - Нацполіція

У Вінниці стався вибух у гуртожитку одного з місцевих університетів. Трагедія сталась у ніч на суботу, 15 липня, пише "Суспільне".

Речниця поліції Вінниччини Заріна Маєвська уточнила, що мова про Вінницький національний аграрний університет. В результаті надзвичайної події там загинув 39-річний чоловік. Попередньо, у будівлі вибухнув пристрій невійськового призначення.

Також відомо, що загиблий тимчасово проживав у цьому гуртожитку і проводив там ремонтні роботи. Інші люди не постраждали.

Одразу після вибуху зі споруди було евакуйовано усіх мешканців, по завершенню необхідних слідчих дій вони повернулися до своїх кімнат.

Місцеві ЗМІ пишуть, що чоловік скоїв самогубство.

Нагадаємо, днями у Чернігівській області поїзд зіткнувся з автомобілем. 32-річний водій, його 29-річна дружина та їхня 8-річна дочка загинули на місці. Другу дитину госпіталізували, але трирічна дівчинка померла у лікарні.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у селі Петропавлівська Борщагівка, що під Києвом, 14 липня з вікна третього поверху випала 4-річна дівчинка. Дитину госпіталізували до медичного закладу.

Головне