У ГУР підтвердили враження великого десантного корабля і підводного човна рф

У ГУР підтвердили враження великого десантного корабля і підводного човна рф

У Головному управлінні розвідки Міноборони України підтвердили враження великого десантного корабля і підводного човна росії у середу, 13 вересня.

Про це повідомив представник розвідки Андрій Юсов у коментарі hromadske та джерела "РБК-Україна". Як зазначається, у Севастополі вразили два російські судна: великий десантний корабель та підводний човен.

"Є пошкодження судноремонтного заводу ім. С. Орджонікідзе в місті Севастополі, зокрема обладнання. Якщо говорити про плавзасоби, то ми можемо зараз підтвердити ураження великого десантного корабля і підводного човна", - розповіли в розвідці РБК.

Які саме судна були уражені, Андрій Юсов не уточнив.

Нагадаємо, ЗСУ нібито завдали удару десятьма крилатими ракетами по судноремонтному заводу імені Серго Орджонікідзе (відомий як Севморзавод). Сили протиповітряної оборони нібито збили сім ракет. Окупаційна влада заявила про 24 поранених.

Внаслідок влучання отримали пошкодження два кораблі, що перебувають на ремонті, кажуть в міноборони рф. Окрім того, в міноборони рф стверджують, що ЗСУ завдали удару трьома безекіпажними катерами по загону кораблів Чорноморського флоту рф на переході морем. Мовляв, патрульний корабель “Василий Быков” знищив усі морські дрони.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Красноперекопському районі тимчасово окупованого Криму 12 вересня пролунав потужний вибух. Загарбники підняли в повітря авіацію, повідомив Телеграм-канал “Крымский ветер”. Зазначається, що потужний вибух було чути поблизу сіл Новопавлівка, Долинка, Братське, Воїнка, Новомиколаївка, Орловське Красноперекопського району.

Головне