У Грузії анонсували протест через прибуття круїзного лайнера із росії

У Грузії анонсували протест через прибуття круїзного лайнера із росії

У Батумі в Грузії в понеділок, 31 липня, пройде протест через прибуття круїзного лайнера ASTORIA GRANDE із Сочі в росії.

Про це повідомило видання SOVA. Як зазначається, оголошення про майбутній протест зробили члени молодіжного крила опозиційної партії "Єдиного національного руху".

За словами одного із представників руху Георгія Думбадзе, форма протесту буде рішучою.

"Форма протесту буде дуже рішучою. Позиція грузинів буде зафіксована, щоб нагадати всім, що Батумі, Грузія, належить грузинам. Важливо розуміти, що росіяни – це нація безжальних душогубців. Пропагандист, прихований під ім'ям туриста, в'їжджає та згодом робить заяви, нібито Абхазію було врятовано від нас. Ми проти окупації", - заявив Думбадзе.

Круїзний лайнер ASTORIA GRANDE прибуде до Батумі із Сочі вже 31 липня. На борту, як пишуть ЗМІ, перебувають прихильники президента Володимира Путіна та особи, які підтримують війну в Україні.

Нагадаємо, круїзний лайнер ASTORIA GRANDE, на борту якого знаходяться російські туристи, вже достроково покидав Грузію після протестів місцевого населення. Цього тижня лайнер відплив з порту Батумі на кілька днів раніше. Це сталося під свист протестувальників та гімн Грузії.

Про захід лайнера у грузинський порт показали сюжет більшість місцевих телеканалів. Росіяни заявляли, що вони захоплені красою Батумі. Серед них були громадяни рф, які незаконно їздили на окуповані росією грузинські території. Однак грузинська влада на це ніяк не відреагувала.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російсько-грузинського університету не буде в Грузії, інформація про наміри його відкриття є фейком. На цьому наголосило Міносвіти країни

Головне