У Франції знайшли зниклий раніше літак: є жертви

У Франції знайшли зниклий раніше літак: є жертви

У Франції, у східному департаменті Верхній Рейн, знайшли літак, який зник у середу, 5 липня, за невідомих обставин. Дві людини загинули.

Про це йдеться в прес-релізі префектури Верхнього Рейну. Як зазначається, літак, що прямував курсом з німецького міста Карлсруе до аеродрому Хабсхайм у східній Франції, зник з екранів радарів у середу вдень.

У префектурі департаменту Верхній Рейн заявили, що літак було знайдено в середу ввечері. Разом з ним знайшли тіла пілота і єдиного пасажира. Вони загинули в авіакатастрофі.

"Обставини, що призвели до падіння літака, на даному етапі невідомі", - пояснив представник префектури.

Наразі триває розслідування інциденту.

Раніше до пошуків були залучені всі урядові, правоохоронні, військові та аварійно-рятувальні служби. Два вертольоти здійснювали обльоти над зоною, яка простягалася на 2,5-3 км навколо точки, де востаннє бачили літак.

Нагадаємо, у Колумбії під час навчань зіткнулися два військові літаки. Внаслідок інциленту один із пілотів літаків загинув.

“З жалем повідомляємо, що два літаки T-27 Tucano, які виконували навчальну місію, розбилися біля 2-го повітряного бойового командування”, – йдеться в повідомленні.

За даними журналістів, обидва пілоти катапультувалися. При цьому, на жаль, один із них від отриманих травм загинув.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Франції Асоціація мерів міст закликала громадськість та посадовців зібратися біля ратуш по всій країні в понеділок, 3 липня, проти заворушень. Мери хочуть продемонструвати масовий спротив насильницьким протестам.

Головне