У Франківську посилять патрулювання вулиць через збільшення кількості випадків насилля

У Франківську посилять патрулювання вулиць через збільшення кількості випадків насилля

В Івано-Франківську посилять патрулювання міста через зростання кількості злочинів.Про це повідомляє міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Зокрема збільшилися випадки насилля та хуліганства упродовж останніх тижнів.

"Потепління призвело, на жаль, до багатьох фактів насильства. Був випадок вчора і вбивства людини. Один із мешканців нашої громади зарізав іншого, а ще одного підрізав. Також маємо низку фактів хуліганської поведінки по всій території нашої громади, тому ми змушені посилити патрулювання міста. Ми попросили залучити Національну гвардію", – пояснює Марцінків.

Нагадаємо, у Чернівцях на вулиці Текстильників вибухнула граната, як повідомляють правоохоронці, 38-річний чоловік, будучи в стані сп’яніння кинув у квартирі гранату. Про це повідомали поліція Чернівецької області.

Як писали "Ми-Україна" раніше, командувача Сухопутних військ ЗС України Олександр Павлюк звернувся до українці із закликом знайти у собі мужність та встати на захист Батьківщини. Він наголосив, що Силам оборони не вистачає людей та нагадав, що захист країни є обов'язком кожного громадянина.

Головне