У Дубно на Рівненщині шестикласника на перерві вдарили ножем у живіт

У Дубно на Рівненщині шестикласника на перерві вдарили ножем у живіт

На Рівненщині шестикласника ножем у живіт поранив ровесник. Про це повідомила пресофіцерка поліції в Рівненській області Катерина Загурська.

Медики діагностували у дитини непроникаюче ножове поранення живота.

Це сталося під час конфлікту між хлопцями на перерві. За невиконання обов'язків щодо виховання батькам загрожує попередження або штраф.

У дітей виник конфлікт на бійка. Хлопець не одразу зрозумів, що сталося й пішов на урок. Пізніше йому стало зле, він помітив поріз і розповів про це однокласнику. Детальні обставини події встановлюють ювенальні поліцейські.

Нагадаємо, вночі проти четверга, 14 березня, у двох областях російської федерації – Бєлгородській та Курській – працювали сили та засоби протиповітряної оборони по безпілотниках. Про це повідомив Генштаб.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росіяни наразі не підсилюють свої війська з тилу: військовий експерт пояснив, у чому справа. Про це повідомив в ефірі "Ми-Україна" військовий оглядач Олексій Гетьман

Олексій Гетьман зазначив, що наразі у рф близько 100 000 осіб закінчують "курс молодого бійця".

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.