Удар по Львову: у ДСНС показали, як визволили жінку з-під завалів будинку

Удар по Львову: у ДСНС показали, як визволили жінку з-під завалів будинку

Російське окупаційне військо вгатило “Калібрами” по Львову 6 липня. Рятувальники показали, як визволили жінку з-під завалів будинку.

Відео оприлюднила прес-служба ДСНС у Telegram.

Пані Ольга каже, що вона безмежно вдячна за порятунок надзвичайникам. Вони дістали жінку буквально з руїн.

"Це кіборги якісь. Як вони працювали!", - зазначила жінка.

"Слово “дякую” втілює в собі багато більше, ніж просто вираження вдячності. Це маленьке, але потужне слово, яке має глибоке значення. А, дякую за врятоване життя – це щось безцінне", - підписали відео у ДСНС.

Нагадаємо, російське окупаційне військо вгатило “Калібрами” по Львову, пошкоджень у місті зазнало 35 будинків. Очільник місцевої ОВА Максим Козицький повідомив, що до кінця дня усі завали будуть розібрані. До пошуково-рятувальної операції у місті долучили усі наявні сили ДСНС та екстреної медичної допомоги.

За словами Козицького, основний удар прийшовся по житлових будинках. Проте постраждала також і підстанція, яка знаходиться біля найбільш пошкодженого будинку.

Внаслідок ворожого ракетного обстрілу Львову 6 липня загинуло 10 осіб, ще 42 людини отримали поранення, з них три дитини. 

Під час обстрілу міста стався обвал у багатоквартирному будинку, а також пошкоджені сусідні будинки, навчальний заклад, гуртожитки й офіс.

Уламки збитої над ракети вночі впали на території Черкаської області.

Як писав "Ми-Україна" раніше, один день війни коштує €100 млн збитків довкіллю.

Головне