У дронах українського виробництва буде ШІ — Єрмак

У дронах українського виробництва буде ШІ — Єрмак

Україна підписала меморандум з німецькою компанією і тепер у дронах українського виробництва буде ШІ. Про це повідомив керівник Офісу президента. 

Цей меморандум має "конкретну мету" — підсилення українських оборонних технологій, впровадження ШІ в безпілотники українського виробництва. 

"Ми повинні бути на крок попереду в технологічній війні. І чітко розуміємо завдання, які стоять перед нами. ШІ у сучасній війні — це необхідність", — наголосив Єрмак.

За словами Єрмака, це ще один результат конференцій щодо спільного виробництва озброєнь, які відбувалися в Україні, а також у Вашингтоні минулого року.

Нагадаємо, росіяни невдовзі постануть перед вибором - страх дестабілізації або подальші репресивні заходи. Про це в ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив Представник ГУР МО України Андрій Юсов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що весь екіпаж російського літака далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50, збитого у п'ятницю, 23 лютого, було знищено.

 




 

Головне