У Дрогобичі значні руйнування промислових об'єктів, - ОВА

У Дрогобичі значні руйнування промислових об'єктів, - ОВА

У Дрогобичі Львівської області внаслідок масованого російського обстрілу в ніч проти 21 вересня є значні руйнування промислових об'єктів.

Про це повідомив перший заступник голови Львівської обласної військової адміністрації Андрій Годик в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

За його словами, прилетіло у складські приміщення, які знаходились недалеко один від одного. Це цивільні об'єкти, і навколо жодного військового об'єкта немає.

"Руйнування є критичними, пошкоджені несучі конструкції. Найближчим часом об'єкт не буде використовуватись, тому що руйнування дійсно значні", - розповів Годик.

Нагадаємо, російська армія вранці 21 вересня вперше за останні пів року атакувала український енергетичний об’єкт, заявив голова Міненерго Герман Галущенко. Міністр розповів, що в Україні ремонтна кампанія енергетичної інфраструктури вже на фінішній прямій та додав, що вона дійсно була “найскладніша” в історії держави. До старту опалюваного сезону енергосистема буде готова повністю, як з точки зору генерації, так і – з передачі електроенергії.

Очільник енергетичного відомства Галущенко наголосив, що на сьогодні важко оцінити масштаби майбутніх ударів, “будемо це робити по ходу атак”.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат заявив, що наша ППО в ніч проти 21 вересня непогано відпрацювала. На питання про те, чого добивається ворог, Юрій Ігнат нагадав про вчорашню атаку на Кременчуцький нафтопереробний завод.

Головне