У ДПСУ відповіли чи перевіряють на кордоні додаток "Резерв+"

У ДПСУ відповіли чи перевіряють на кордоні додаток

У Державній прикордонній служби України розповіли чи перевірятимуть на кордонах додаток "Резерв+". Про це повідомив речник ДСПУ Андрій Демченко у ефірі "Ми-Україна".

Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко повідомив, що прикордонники не беруть до уваги цей додаток, а перевіряють виключно паперовий документ з відповідними відмітками.

"Ще з березня між ДПСУ та Міноборони налагоджена інформаційна взаємодія щодо системи “Оберіг” і за необхідності прикордонники можуть його використати, щоб перевірити, чи не використовує людина підроблені документи", - зазначив він.

Нагадаємо, за минулу бойову добу просування військовослужбовців рф на Харківщині не зафіксовано. Аналогічною є ситуація і під Авдіївкою, розповів в ефірі "Ми-Україна" речник Національної гвардії України Руслан Музичук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Сумській області російське військо активізувало свої диверсійно-розвідувальні групи. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко у ефірі "Ми-Україна".

Вони заходять на територію регіону кілька разів на тиждень.

 

Головне