У доньки президента Зеленського зʼявився хлопець: що кажуть в сімʼї

У доньки президента Зеленського зʼявився хлопець: що кажуть в сімʼї

Перша леді Олена Зеленська привідкрила завісу особистого життя своєї доньки Олександри. В подкасті для The Economist, вона розповіла про появу у 19-річної дівчини хлопця. 

Дружина президента Володимира Зеленського визнала, що новину про відносини своєї дочки вона сприйняла "стресово".

"Вона зустріла свого хлопця - перше кохання. І тепер ми з її батьком шоковані тим, що робити з усвідомлення, що твоя маленька дівчинка більше не маленька", – розповіла вона.

У подружжя Зеленських, окрім дочки, також є син. Кирило на сьогодні 10 років. Перша леді розповіла, що син дуже сумує за батьком, оскільки бачиться з ним не надто часто.

Як відомо, Олена Зеленська увійшла до переліку 25 найвпливовіших жінок світу цього року за версією видання FT. Прем'єрка Естонії Кая Каллас в коментарі виданню вказала, що в особистості Першої леді України її найбільше захоплює її чесність. Окрім Зеленської, до рейтингу увійшло багато інших відомих жінок, серед яких - президентка ЄК Урсула фон дер Ляєн, австралійська акторка Марго Роббі, співачка Бейонсе та інші. 

Також і до цьогорічного рейтингу сотні найвпливовіших людей світу за версією журналу TIME увійшла Перша леді України Олена Зеленська. Її віднесли до категорії "Лідери". Текст під її фотографією написала дружина президента США Джил Байден. Вона назвала свою колегу "письменницею, яка працювала за кадром", яка ніколи не просила уваги.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у вересні Олена Зеленська зустрічалась із першою леді США Джилл Байден у Білому домі.

 

Головне