У Донецьку в аварії загинув зрадник України Костянтин Ланчак

У Донецьку в аварії загинув зрадник України Костянтин Ланчак

Російський підполковник, який приймав участь у бойових діях поблизу Маріуполя, Дебальцевого та Іловайська, Костянтин Ланчак, відомий під псевдонімом "Хорват", загинув в результаті дорожньої аварії у Донецьку.

Про це повідомили його спільники.

Аварія сталася ще 28 жовтня. У 2014 році "Хорват" брав участь у бойових діях проти України, де був залучений до боїв в Іловайську та Дебальцевому. У 2022 році він також брав участь у штурмі Маріуполя.

photo_2023-11-04_12-59-02.jpg (49 KB)
 
Довідка.

Костянтин Ланчак, народжений у Торезі, Горлівський район, з перших днів російського вторгнення в Україну в 2014 році вступив на бік окупантів та приймав участь у боях за "ДНР". Пізніше він очолив злочинну групу "Октава", яка стала артилерійським підрозділом російської армії.

Ланчак приймав участь у боях у Іловайську та Дебальцевому на напрямках Донецьк та Горлівка. У 2022 році він разом із своїм артилерійським підрозділом приймав участь у боях на півдні та під час штурму Маріуполя, де отримав численні поранення.

photo_2023-11-04_12-59-02 (2).jpg (166 KB)

Нагадаємо, СБУ затримала адвоката, який переписував майно морпорту Херсона на баланс "адміністрації Сальдо".

Колаборанта призначили головою створеного агресором "бюро технічної інвентаризації" (БТІ) під особистий патронат гауляйтера Сальдо. Під час керівництва окупаційним "БТІ", звінцюється, фігурант здійснював "перереєстрацію" майна Херсонського морського порту, який був захоплений ворогом, на "баланс" окупаційного "Мінтранспорту рф".

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Сумській області розглядають можливість евакуації дітей із населених пунктів, що розташовані в радіусі 30 кілометрів від кордону з росією.

Головне