У Донецьку та Луганську пролунали вибухи

У Донецьку та Луганську пролунали вибухи

У тимчасово окупованих Донецьку та Луганську пролунали вибухи в неділю, 25 червня.

Про це повідомляють місцеві проросійські Telegram-канали. Як зазначається, ймовірно, сталося влучання в районі парковки поблизу БЦ "Акула".

За словами очевидців, унаслідок прильоту біля БЦ "Акула" одна людина загинула і щонайменше дві особи дістали поранення.

Водночас в окупованому Луганську в неділю, 25 червня, прогримів вибух. Це сталося близько 16 години.

"Приліт, попередньо, на південний захід міста", - передають місцеві Telegram-канали.

При цьому російський "військовий експерт" Андрій Марочко заявив, що місто зазнало обстрілу, найімовірніше, з ракет Storm Shadow.

Нагадаємо, українські бійці звільнили територій під Красногорівкою у Донецькій області, які були під окуповані з 2014 року.

За словами речника Об’єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Валерія Шершеня, новина запізнилася на тиждень через певні тактичні міркування. Відомо, що російські загарбники намагаються вигнати українських військових з нових позицій шляхом інтенсивних обстрілів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України затримала військовослужбовця Збройних Сил України, який передавав окупантам дані про українську бойову авіацію. Зловмисник збирав для фсб розвіддані про технічний стан українських аеродромів та можливе їх використання бойовою авіацією ЗСУ.

Крім того зрадник інформував окупантів про місцерозташування складів з боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами Сил оборони.За вказівкою свої російських кураторів, представник ЗСУ повинен був виявити місця базування та переміщення іноземних бронетранспортерів “MaxxPro”. Саме під час збору цієї розвідінформації ворожого поплічника і затримала СБУ.

Головне