У Донецьку пролунали сильні вибухи. Фото, відео

У Донецьку пролунали сильні вибухи. Фото, відео

У тимчасово окупованому Донецьку пролунали сильні вибухи. Внаслідок цього над містом підіймаються густі чорні клуби диму.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. Як пишуть місцеві, Донецьк був обстріляни. Канали публікують фото та відео диму над містом.

Мешканці окупованого росіянами міста повідомляють про "приліт" у районі заводу "Топаз". Він займався розробкою та виробництвом складних радіотехнічних систем і комплексів, у тому числі комплексів дальньої радіотехнічної розвідки та раннього попередження систем ППО.

Нагадаємо, у тимчасово окупованих Донецьку та Луганську пролунали вибухи в неділю, 25 червня. Як зазначається, ймовірно, сталося влучання в районі парковки поблизу БЦ “Акула”. За словами очевидців, унаслідок прильоту біля БЦ “Акула” одна людина загинула і щонайменше дві особи дістали поранення. Водночас в окупованому Луганську в неділю, 25 червня, прогримів вибух. Це сталося близько 16 години.

При цьому російський “військовий експерт” Андрій Марочко заявив, що місто зазнало обстрілу, найімовірніше, з ракет Storm Shadow.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти у Сєвєродонецьку розграбували АТБ і мережу “Сім’я” та відкривають власні продуктові мережі.

“Там намагаються відкривати мережеві так звані супермаркети, при цьому пограбувавши магазини АТБ та місцевої мережі “Сім’я”. На полицях присутні товари переважно товари з російської федерації”, – розповів керівник військово-цивільної адміністрації міста Сєверодонецьк Олександр Стрюк в ефірі.

Він також зазначив, що окупанти під виглядом ремонтних робіт мародерять домівки мирних мешканців. Крім того, вони без дозволу заселяються у помешкання людей, які виїхали з міста.

Головне