У Донецьку й Луганську росіяни провели рейд у пошуках українців, які створюють патріотичні графіті

У Донецьку й Луганську росіяни провели рейд у пошуках українців, які створюють патріотичні графіті

У Донецьку й Луганську росіяни провели рейд у пошуках українців, які створюють патріотичні графіті на стінах. Про це повідомляє Центр нацспротиву.

Окупанти вистежують українців, які наносять патріотичні гасла на стінах та проводять рейди в пошуках патріотично налаштованих українців.

"Зокрема ворог шукає тих, хто наносить патріотичні гасла на стінах та поширює українську символіку в регіоні. Окупанти провели обшуки в Луганську та Донецьку, та перевіряють тих, хто купує балончики для фарби", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Єврокомісія виділила 65 мільйонів євро країнам, які приймають українських біженців. Про це йдеться на сайті відомства.

Болгарія, Чехія, Польща та Румунія також можуть використати додаткове фінансування для переходу від надання біженцям притулку.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Україні збільшується бюджет у напрямку FPV-дронів. Про це повідомив Михайло Федоров.

Голова Мінцифри зазначив, що робота з виробниками відбувається і дронів стає більше, але їх потрібно ще більше. За його словами, зараз є новий виклик - потрібно закуповувати більше FPV-дронів з тепловізорами, більше інвестувати в розвиток захищеного зв'язку для FPV, в інші важливі антени та в інші важливі елементи для дронів.

Головне