У Донецькій області сталась аварія на шахті: є загиблі

У Донецькій області сталась аварія на шахті: є загиблі

У Донецькій області через раптовий викид вугілля та газу на шахті сталася аварія. Внаслідок неї загинули троє працівників.

Про це повідомила пресслужба Міністерства енергетики України в Telegram-каналі. Як зазначається, ввечері 30 липня на ПраАТ "Шахтоуправління "Покровське" стався раптовий викид вугілля та газу. Під час нього зникли безвісти троє працівників, які працювали на шахті.

За кілька годин під час аварійно-рятувальних робіт шахтарів було знайдено.

"На жаль, усі загинули. Це машиніст гірничих виїмкових машин Харін Віталій Миколайович, прохідники Федоренко Артем Олегович та Ночка Євген Володимирович", - йдеться в повідомленні міністерства.

Енергетичне відомство також наголосило, що причини аварії наразі встановлюються.

Нагадаємо, у мережі шириться новий російський фейк про стан Київської ГЕС. Вона нібито на 93% аварійна і може затопити столицю. Начебто відповідні служби не дбають про безпеку ГЕС, і це може призвести до затоплення окремих територій. Як доказ рф посилається на мапу Києва, на якій є умовні позначки щодо ймовірних затоплених районів столиці. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, в аеропорту Південної Каліфорнії з одним з літаків сталась аварія під час зльоту. Одномоторне авіасудно врізалося в ангар і спалахнуло. Beechcraft P35 з трьома людьми на борту розбився під час вильоту близько 6:30 ранку (за місцевим часом) в аеропорту Кейбл в Апленді. У результаті авіакатастрофи загинули усі, хто був на борту: пілот та двоє пасажирів.

Головне