У додатку "Армія+" з'явиться електронне посвідчення військового, - Міноборони

У додатку

Заступниця голови оборонного відомства Катерина Черногоренко зазначила, що електронний документ для військових розроблять протягом наступних півроку.

За її словами, це буде повноцінний електронний документ, з фотографією та усіма необхідними реквізитами, який буде аналогічним з електронним військово-обліковим документом у застосунку "Резерв+", але для військовослужбовців.

"Ми плануємо електронне військове посвідчення... Плануємо протягом півроку запустити повноцінний електронний документ", - повідомила вона.

Нагадаємо, харківський напрямок зазнав значних змін у характері штурмових дій протягом літнього періоду. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Віталій Литвин, офіцер відділення розвідки бригади "Рубіж" Національної гвардії України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство оборони України передало адміністрації президента США Джо Байдена перелік об'єктів на території рф, які Збройні Сили України мають намір атакувати за допомогою ракет ATACMS. Вашингтон наразі вивчає цей запит. Про це повідомив міністр оборони України Рустем Умеров.

 

Головне