На Дніпропетровщині ДБР викрило організаторів борделю, серед яких були посадовці

На Дніпропетровщині ДБР викрило організаторів борделю, серед яких були посадовці

Співробітники ДБР та Нацполіції викрили організовану злочинну групу, яка займалася організацією борделю в Павлограді. Серед фігурантів двоє співробітників ДСНС, один нацгвардієць та цивільна особа.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань. 

На початку 2024 року дві родини, які були друзями протягом багатьох років, вирішили покращити своє матеріальне становище, відкривши притон розпусти у Павлограді. Вони вербували жінок, які опинилися у складних життєвих обставинах, обіцяючи їм достойну зарплатню та комфортні умови праці. В результаті їм вдалося залучити шість жінок віком від 25 до 30 років.

Бордель вони в одному зі спальних районів міста у звичайній квартирі Для залучення клієнтів вони використовували інтернет-ресурси, регулярно розміщуючи оголошення із сексуальним підтекстом. 

Притон працював цілодобово, і за годину послуг брали понад 3 тисячі гривень, що приносило організаторам понад 500 тисяч гривень гривень щомісяця.

Всім фігурантам справи оголошено підозру у створенні та утриманні місць розпусти з метою наживи, а також у втягненні осіб у зайняття проституцією з використанням їх уразливого стану (ч. 2 ст. 302, ч. 2 ст. 303 КК України). Санкції статей передбачають позбавлення волі на строк до 7 років. Крім того, розглядається питання про повідомлення про підозру ще одному правоохоронцю. 

Процесуальне керівництво здійснює Дніпропетровська обласна прокуратура.

Як писали “Ми-Україна” раніше, на Тернопільщині керівника територіального центру комплектування та чотирьох інших осіб викрили на викраденні чоловіків призовного віку з метою викупу. Злочинну схему викрила Національна поліція.

Головне