У Дніпрі зросла кількість жертв ракетної атаки

У Дніпрі зросла кількість жертв ракетної атаки

У Дніпрі кількість жертв ракетнго удару з боку російчької федерації 3 липня, збільшилася до восьми осіб.

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак.

"У лікарні померла ще одна жінка, поранена у Дніпрі напередодні. Їй було 72 роки. Вже вісім жертв російської атаки. Мої співчуття всім, хто втратив найрідніших", – написав він.

За словами Лисака, в ніч на 5 липня над Дніпропетровщиною оборонці з ПвК "Схід" збили три шахеди. Нікополь зазнав ворожих ударів як увечері, так і вранці. Агресор атакував за допомогою дронів-камікадзе.

Пошкоджено інфраструктуру, постраждали приватний будинок і мікроавтобус. На щастя, ніхто не постраждав.

Напередодні ввечері стало відомо про смерть ще однієї постраждалої – 58-річної жінки.

Нагадаємо, російське окупаційне військо вранці 3 липня масовано атакувало Україну із застосуванням ракетного озброєння та дронів-камікадзе. Агресор випустив сім ракет - три "Іскандери-К" та чотири Х-59, а також п'ять "шахедів". Основним напрямком удару стала Дніпропетровська область.

Пізніше стало відомо, що у Дніпрі кількість постраждалих внаслідок ракетних ударів та дронами зросла до 53 осіб. Руйнувань зазнали чотири приватні будинки, п'ять господарських споруд, гуртожиток, вантажівка та газогін.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Чорному морі ворожі кораблі відсутні, натомість в Азовському морі чергують 3 російські кораблі, але вони не є носіями "калібрів". 

Головне