У Дніпрі заступницю мера і підрядника підозрюють у заволодінні майже мільйона гривень

У Дніпрі заступницю мера і підрядника підозрюють у заволодінні майже мільйона гривень

Заступниці мера Дніпра та підряднику повідомили про підозру у заволодінні майже 1 млн грн під час ремонту школи.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру посадовій особі Дніпровської міської ради і директору приватного підприємства. 

Їм інкримінують розтрату, привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах та службове підроблення.

За даними слідства, департамент міської ради уклав з підприємством-підрядником ряд договорів про проведення будівельних робіт з капітального ремонту даху однієї зі шкіл міста.

Після виконання ремонтних робіт директор підприємства вніс у кошторисну документацію ціни на будматеріали, які удвічі перевищують ринкові. Попри це, заступниця мера підписала акти та скріпила печаткою.

Таким чином на рахунок приватного підприємства безпідставно були перераховані майже один мільйон гривень з міського бюджету. 

Правоохоронці провели ряд санкціонованих обшуків за місцем мешкання фігурантів, у приміщеннях міської ради та підприємства.

Як повідомляв “Ми-Україна” раніше, Сили оборони України з початку повномасштабної війни ліквідували близько 248 490 російських загарбників. 

Головне