У Дніпрі майже загасили пожежу після удару рф, скоро почнуть розбір завалів, - Філатов

У Дніпрі майже загасили пожежу після удару рф, скоро почнуть розбір завалів, - Філатов

Пожежу у домі майже загасили, і рятувальники незабаром розпочнуть безпечний розбір завалів. Дим вже майже не видно, тож мешканці можуть звертатися до райадміністрації за відшкодуванням. Про це повідомив мер Дніпра Борис Філатов. 

Унаслідок ракетного удару російських окупантів по багатоповерхівці в Дніпрі загинула одна людина та п'ятеро постраждали, повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Станом на 19:45 відомо про одного загиблого та пʼятьох поранених, проте кількість жертв може зрости. Рятувальники вже проводять розбір завалів, де можуть бути заблоковані люди.

Філатов зазначив, що наразі диму вже майже не видно, та техніки на місці події достатньо що дозволить рятувальникам найближчим часом розпочати ефективний та безпечний розбір завалів. Постраждалі можуть звернутися до місцевих райадміністрацій для отримання компенсацій та допомоги.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо здійснило ракетну атаку на Дніпро. Внаслідок атаки пошкоджено багатоповерховий будинок, зокрема зруйновано кілька верхніх поверхів.

Головне