У "Дії" відновили роботу послуг для водіїв

У

У застосунку "Дія" у вівторок, 28 травня, відновили роботу сервіси з перереєстрації автомобіля та обміну посвідчення водія. Про це повідомила пресслужба. 

Українські водії знову можуть:

  • Замовити, оплатити й замінити водійське за кілька кліків. Посвідчення можна буде отримати у сервісному центрі МВС чи оформити доставку.
  • Купити й продати авто онлайн. Номери й техпаспорт отримати можна доставкою.

Сервіси для водіїв тимчасово не функціонували, оскільки Головний сервісний центр МВС оновлював реквізити для оплати рахунків. 

Водійське посвідчення потрібно забрати в сервісному центрі МВС або оформити доставку. Крім того, поновилась можливість купити та продати авто онлайн і отримати номери та техпаспорт поштою.   

Нагадаємо, у ЄС наголосили, що зусилля кремлівського правителя Володимира Путіна, який намагається підірвати ефективність запланованого у Швейцарії Саміту миру, свідчать про його страх. Про це повідомив речник зовнішньополітичного відомства ЄС Петер Стано.

Як писали "Ми-Україна" раніше, ворог може спробувати в будь-який момент розширити зону бойових дій на кордоні, аби розосередити сили та засоби України. Про це повідомляє речник Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Андрій Демченко.

Головне