У Держдепі США відреагували на інформацію про спробу замаху на Зеленського

У Держдепі США відреагували на інформацію про спробу замаху на Зеленського

Сполучені Штати Америки уважно стежать за шпигунською та розвідувальною активністю росії в Україні. Про це заявив речник Державного департаменту США Метью Міллер.

Він наголосив, що США підтримують зусилля України щодо притягнення до відповідальності людей, які готують замахи на керівництво країни. 

"Очевидно, ми спостерігаємо за шпигунською та розвідувальною активністю росії в Україні впродовж певного часу", - заявив Міллер.

Також він додав, що адміністрація Байдена бачила інформацію про спробу замаху на президента України Володимира Зеленського під час його візиту на Миколаївщину, однак коментувати інцидент США не будуть.

"Ми повною мірою підтримуємо загальні зусилля України щодо притягнення людей до відповідальності за ці дії", - наголосив Міллер.

Як повідомляли "Ми-Україна", СБУ затримала російську інформаторку, яка допомагала окупантам готувати повітряний удар по Миколаївщині під час візиту президента України. Зловмисниця намагалася встановити час та перелік локацій орієнтовного маршруту глави держави на території області.

Головне