У Держдепі США прокоментували пропозицію Сенату визнати рф спонсором тероризму

У Держдепі США прокоментували пропозицію Сенату визнати рф спонсором тероризму

Посилення санкцій та експортних обмежень проти рф працює ефективніше, ніж визнавання її державою-спонсором тероризму. Про це повідомляє речник Державного департаменту США Метью Міллер.

"Ми надалі вважаємо, що існують ефективніші способи притягти росію до відповідальності за її дії, ніж визнання її державою-спонсором тероризму", - зауважив представник Держдепартаменту США.

Такий статус потягне за собою низку негативних наслідків у тому числі гуманітарного характеру.

"Тому ми продовжуємо переслідувати їх шляхом запровадження санкцій проти російських чиновників, санкцій проти російських компаній, експортного контролю, який послаблює російську військову машину, і будемо надалі робити це",- додав речник Держдепартаменту.

Нагадаємо, у Києві буде діяти комісія з питань погодження та розміщення нових муралів. Про це повідомила Київська міська рада.

Як писали "Ми-Україна" раніше, кортеж угорського прем’єр-міністра Віктора Орбана, який супроводжував його під час візиту до Німеччини, потрапив в аварію, в результаті чого загинув 61-річний офіцер німецької поліції. Про це повідомляє видання Bild.

Головне