У Дергачах кількість постраждалих дітей зросла до восьми- всі вони були в спортклубі

У Дергачах кількість постраждалих дітей зросла до восьми- всі вони були в спортклубі

Російські окупанти здійснили обстріл міста Дергачі в Харківській області, внаслідок чого постраждало вісім осіб. Про це повідомив начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко.

Задоренко зазначив, що внаслідок удару у приватному секторі спалахнули пожежі. За попередніми даними, росіяни застосували ракети з касетними боєприпасами. О 17:17 він повідомив у Telegram про обстріл міста, а згодом зафіксували ще один удар.

Синєгубов також підтвердив, що у місті палають приватні будинки, а кількість постраждалих зросла до восьми осіб. За даними міської адміністрації, російські війська використовували касетні боєприпаси для удару по цивільних об'єктах.

Деталі щодо руйнувань та стану постраждалих уточнюються.

Нагадаємо, за минулу добу внаслідок російських атак у Донецькій області загинуло п'ятеро мирних жителів. Про це повідомили голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Голосіївському районі Києва стався вибух, причини якого наразі встановлюються. Інцидент не пов'язаний з роботою систем газопостачання. Про це повідомила Київська міська державна адміністрація (КМДА).

Головне