У деяких регіонах рф закінчився мобілізаційний ресурс, - Олег Калашніков

У деяких регіонах рф закінчився мобілізаційний ресурс, - Олег Калашніков

У деяких регіонах рф закінчився мобілізаційний ресурс. Про це повідомив офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади ім.Романа Дашкевича Олег Калашніков у ефірі "Ми-Україна".

Офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади ім.Романа Дашкевича зазначив, що мова про області, де проживають нацменшини. Їх армія рф кидала у бої першими, тому вони банально "закінчилися", що видно по статистиці втрат.

"Деякі воєнкоми з регіонів, де мешкають буряти та якути, кажуть, що фізично у них закінчився мобресурс. Те, що їх "сточували" першими і не жалкували - це правда", - додав він.

Нагадаємо, росіяни не можуть просунутися на жодному з напрямків під Бахмутом. Про це повідомив офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади ім.Романа Дашкевича Олег Калашніков у ефірі "Ми-Україна".

Офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади ім.Романа Дашкевича зазначив, що при цьому ситуація залишається дуже напруженою.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росіяни наразі не підсилюють свої війська з тилу, військовий експерт пояснив, у чому справа. Про це повідомив в ефірі "Ми-Україна" військовий оглядач Олексій Гетьман

Олексій Гетьман зазначив, що наразі у рф близько 100 000 осіб закінчують "курс молодого бійця".

 

Головне