У деяких містах окупованого Криму ввели графіки відключень світла

У деяких містах окупованого Криму ввели графіки відключень світла

Низка регіонів росії та частина тимчасово окупованого Криму внаслідок аварій опинилися знеструмленими, без світла залишилися близько мільйона людей. 

Окупаційна влада повідомила, що графіки вводять з 17 липня і на невизначений термін у Севастополі, Інкермані та Балаклаві. Світло вимикатимуть по 2 години через дві години.

Гауляйтери стверджують, що подібні нововведення пов'язані із "аномально високими температурами" та необхідністю "ліквідації перевантаження електромереж за межами Криму".

Нагадаємо, у рф кілька мільйонів людей залишилися без світла, інформує Telegram-канал Mash.

Відомо, що електрику відключили у Ростові-на-Дону, Таганрозі, Краснодарі, Елісті, Анапі, Армавірі, Новоросійську. Також є відключення у Севастополі, Криму та інших населених пунктах.

"Причина масових відключень світла на півдні росії та в Криму – нібито збій через спеку у роботі генеруючого обладнання на Ростовській АЕС, яка живить весь Південний федеральний округ", - йдеться в повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, найближчими днями в Україні очікується зниження спеки, що призведе до зменшення навантаження на енергосистему країни та покращить її роботу.

Головне