У Данії пролунали вибухи біля посольства Ізраїлю

У Данії пролунали вибухи біля посольства Ізраїлю

У Копенгагені поліція розслідує два вибухи, які сталися поблизу посольства Ізраїлю.

Про це повідомляє поліція Копенгагену на платформі Х (Twitter).

За попередніми даними, постраждалих унаслідок інциденту немає. Правоохоронні органи перевіряють можливий зв'язок вибухів із посольством Ізраїлю, яке розташоване в цьому районі.

"Ми перебуваємо в районі Strandagervej/Lundevangsvej через два вибухи. Ніхто не постраждав, і ми проводимо попереднє розслідування на місці", - йдеться у повідомленні.

Також поліція написала, що деталі та подробиці інциденту повідомлять ЗМІ найближчим часом.

Нагадаємо, 1 жовтня Ізраїль зазнав масштабної ракетної атаки з боку Ірану, під час якої було випущено 180 балістичних ракет. Армія оборони Ізраїлю повідомила  про успішне перехоплення більшості ракет завдяки ефективній роботі систем протиповітряної оборони. Міністр оборони США Ллойд Остін засудив ракетну атаку Ірану на Ізраїль, назвавши її "обурливим актом агресії" та заявив, що американські сили на Близькому Сході перехопили кілька ракет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому ЦАХАЛ заходить у Ліван і до чого це призведе?

Як писав “Ми-Україна” раніше, прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу пообіцяв, що його країна відреагує на масштабну ракетну атаку з боку Ірану. Тим часом у Тегерані застерегли, що будь-яка відповідь Ізраїлю на іранські дії спричинить "значні руйнування".

Головне