У Дагестані горів готель "Київ": люди, рятуючись від вогню, вистрибували з вікон

У Дагестані горів готель

У дагестанському місті Хасавюрт сталася масштабна пожежа в готелі "Київ", подія розгорнулася на мансардному поверсі будівлі, охопивши площу 625 квадратних метрів.

За офіційними даними російського МНС, усіх мешканців готелю було евакуйовано, а пожежу локалізовано. Проте відео з місця події свідчить про драматичніший розвиток ситуації: люди, рятуючись від вогню, були змушені вистрибувати з вікон будівлі.

Надзвичайники повідомили, що вісім осіб змогли самостійно залишити палаючу споруду. Їхній шлях до порятунку зафіксовано на відеозаписах, які швидко поширилися в мережі.

За словами місцевих жителів, пожежа почалася з кафе і швидко поширилася на будівлю готелю. Співробітники закладу здійснювали евакуаційні заходи, але в номерах, згідно з попередніми на той момент даними, могли перебувати ще люди.

Нагадаємо, у Миколаївському районі внаслідок нічної атаки російських безпілотників сталася пожежа на підприємстві харчової промисловості. Про це повідомили в ДСНС.

Як писали "Ми-Україна" раніше, уламки російського ударного дрона виявили біля однієї із багатоповерхівок у Оболонському районі Києва. Про це повідомив мер української столиці Віталій Кличко.

Головне