У Чорному морі чергує один ракетоносій: загальний залп - до чотирьох "калібрів"

У Чорному морі чергує один ракетоносій: загальний залп - до чотирьох

В Чорному морі присутній один ворожий корабель - він є носієм крилатих ракет "Калібр". Про це повідомляють Військово-Морські сили ЗСУ.

Військові джерела повідомляють про поточну морську обстановку станом на ранок 25 липня. У акваторії Чорного моря виявлено присутність одного корабля противника, оснащеного крилатими ракетами типу "Калібр". Цей корабель потенційно здатний здійснити залп до чотирьох ракет.

Щодо Азовського моря, то наразі там не зафіксовано жодних ворожих суден. Натомість у Середземному морі на бойовому чергуванні перебувають два кораблі противника. Один з них також є носієм крилатих ракет "Калібр". Сукупний ракетний потенціал цих суден оцінюється у можливість залпу до 16 ракет.

Ця інформація підкреслює постійний моніторинг військово-морської активності противника в регіоні та готовність до можливих загроз з моря.

Нагадаємо, українські десантники на Курахівському напрямку відбили один з наймасованіших російських штурмів за час повномасштабної війни. Про це повідомляє Telegram 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади ДШВ ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч на четвер, 25 липня, збройні сили рф здійснили атаку на територію України з використанням безпілотних літальних апаратів. Системи протиповітряної оборони були активовані в Київській області для протидії цій загрозі. Про це повідомляють Повітряні сили. 
 

Головне