У черзі на кордонах України стоять 1286 вантажівки та 63 автобуси, - ДПСУ

У черзі на кордонах України стоять 1286 вантажівки та 63 автобуси, - ДПСУ

Перед пунктами пропуску із сусідніми державами на виїзд з України сформувалися черги автомобілів, автобусів і вантажівок, які зареєстровані в електронній черзі.

Про це повідомлено у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Найбільші черги зафіксовані на кордоні з Польщею. Наприклад, перед пунктом пропуску "Устилуг" очікують 20 легкових автомобілів та 6 автобусів (за електронною чергою), в "Угриневі" – 20 автівок, в "Рава-Руській" – 80 авто, а в "Грушеві" скупчилися 40 легковиків та 6 автобусів. Крім того, у "Краківці" – 90 автомобілів та 16 автобусів (за електронною чергою), а в "Шегинях" стоять 50 машин та 7 автобусів (за електронною чергою). У пунктах пропуску "Нижанковичі" – 1286 вантажівок, зареєстрованих в електронній черзі, а в "Ягодині" – 4 автобуси в електронній черзі.

На кордоні зі Словаччиною в "Малих Селменцях" та "Малому Березному" немає черг. У пункті пропуску "Ужгород" очікують 15 автівок та 3 автобуси (за електронною чергою).

На угорсько-українському напрямку черги спостерігаються у всіх пунктах пропуску. Наприклад, у "Тисі" на виїзд чекають 10 авто та 13 автобусів (за електронною чергою), в "Дзвінковому" – 5 легковиків, а в "Косині" – 20 автомобілів. Крім того, перед пунктами пропуску "Вилок" та "Лужанка" зафіксовано по 10 машин.

На кордоні з Румунією черги спостерігаються у пункті пропуску "Порубне". Там стоять 10 легкових автомобілів та 8 автобусів (за електронною чергою), а також у "Красноїльську", де скупчилися 20 автівок. У пунктах пропуску на молдовському напряму черг немає взагалі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, ексвисокопосадовця ФБР засудили до 50 місяців в'язниці за співпрацю з олігархом Дерипаскою.

Головне