У червні марафон "Єдині новини" зібрав понад 15 млн на потреби Сил оборони

У червні марафон

Протягом червня національний телемарафон "Єдині новини" організував та провів 139 зборів на потреби Сил оборони України. Станом на 30 червня, у рамках оголошених ініціатив вдалося зібрати 15 млн 118 тис. 543 грн.

Збори проводилися у слотах всіх медіакомпаній-виробників телемарафону: Starlight Media, 1+1 Media, "Рада", "Ми – Україна" та Inter Media Group. 

Серед найбільших зборів – спільний масштабний збір на морські дрони MAGURA V5 для ГУР МО, оголошений 6 червня до Дня журналіста. У рамках цілі, яка становить 10 млн грн, учасникам марафону вже вдалося зібрати понад 5,5 млн млн грн. Проте, збір триває. Долучитися до збору можна за посиланням на банку: https://send.monobank.ua/jar/7dFh8mmuXf 

До ТОП-5 зборів червня увійшли: 

  • збір 2 млн 170 тис. грн на квадрокоптери для батареї управління та артрозвідки 110-тої окремої механізованої бригади ім. генерал-хорунжого Марка Безручка, ініційований в марафоні командою 1+1;
  • збір 626 тис. грн на остеоінтегративне протезування руки та ноги для Центру складного ендопротезування остеоінтеграції та біоніки, ініційований в марафоні Starlight Media;
  • збір 369 тис. грн на морські дрони MAGURA V5 для ГУР МО, ініційований в марафоні телеканалом "Рада".
  • збір 350 тис. грн на морські дрони MAGURA V5 для ГУР МО, ініційований в марафоні  "Ми – Україна";
  • збір 87 тис. грн на FPV-дрони та MAVIC 3Т для аеророзвідки НГУ "Рубіж", ініційований в марафоні телеканалом "Інтер".

За період повномасштабної війни всіма виробниками телемарафону було реалізовано сотні масштабних фандрайзингових кампаній для потреб Сил оборони України та інших соціальних місій. Це невід’ємна частина функціонування марафону. Загалом з початку року національний телемарафон "Єдині новини" провів близько 500 зборів на загальну суму понад 130 млн. гривень.

Ми вчергове дякуємо аудиторії марафону за велику підтримку та швидке закриття зборів. Це все – неймовірний результат, що свідчить про високу довіру як до самого марафону, так і до ініціатив, які на постійній основі оголошуються в ефірі для допомоги Силам Оборони України.

Нагадаємо, окупанти скинули авіаційні бомби на прифронтовий населений пункт Курилівської громади Куп’янського району. Про це повідомили в ДСНС України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на фронті загинув бойовий медик та волонтер Пітер Фуше, він був громадянин Великої Британії, а до України вирушив на початку повномасштабної війни. Про це повідомили у благодійному фонді Project Konstantin.

Головне