У Черкасах впала російська ракета: спалахнула пожежа

У Черкасах впала російська ракета: спалахнула пожежа

Російська ракета впала у Черкасах у п'ятницю, 23 серпня. Інцидент спричинив займання на території міста. Про це повідомляє голова Черкаської ОВА Ігорь Табурець.

Протягом ночі системи протиповітряної оборони Черкаської області були активовані. За попередніми даними, ракета впала на незабудовану ділянку в межах Черкас.

Падіння ракети призвело до загоряння складу деревини, розташованого в зоні ураження. Рятувальники швидко локалізували та погасили пожежу.

Внаслідок вибуху та розльоту уламків постраждали прилеглі будівлі приватних підприємств. Зафіксовано пошкодження вітрин магазину та кількох припаркованих автомобілів.

Додатково повідомляється, що в Черкаському районі сили ППО успішно знищили безпілотник типу "Шахед". Ця атака обійшлася без наслідків для місцевості та населення.

Нагадаємо, в місті Одеса вперше з початку великої війни розгорнули 30-метровий прапор України. Півсотні людей підняли 30-метровий прапор Потьомкінськими сходами.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Сили протиповітряної оборони в ніч проти 23 серпня збили 14 із 16 ударних дронів, а ще два безпілотники були локально втрачені.

 

Головне