У Черкасах вилучили небезпечні залишки ворожого БпЛА біля школи

У Черкасах вилучили небезпечні залишки ворожого БпЛА біля школи

Мешканець Черкас виявив поблизу школи уламки ворожого безпілотника. Поліцейська служби освітньої безпеки оперативно зреагувала та викликала вибухотехніків.

Про це повідомляє патрульна поліція Черкаської області. 

18 жовтня в одному з мікрорайонів Черкас місцевий житель виявив залишки ймовірного ворожого безпілотника неподалік школи. Черкасець звернувся до інспектора відділу служби освітньої безпеки Марини Завади, яка миттєво відреагувала на знахідку.

Вона забезпечила охорону місця події та викликала слідчо-оперативну групу та вибухотехніків. Оглянувши частини ворожого боєприпасу, вибухотехніки підтвердили, що це залишки російського розвідувального БпЛА “Гербера”.

Слідчо-оперативна група задокументувала подію та вилучила докази для подальшого розслідування.

Нагадаємо, залишки ракети X-55 виявили у Вишгородського району Київської області. На місце події невідкладно прибули сапери Держслужби з надзвичайних ситуацій, які вилучили рештки небезпечного предмета.

Як писав “Ми-Україна” раніше, війська рф в ніч на 19 жовтня здійснили масовану атаку на територію України. Силами ППО виявлено та здійснено супровід понад 100 повітряних цілей: до 98 ворожих безпілотників та шість керованих авіаційних ракет Х-59/69.

Головне