У Черкасах чоловік передавав росіянам дані про розташування ППО, його засудили на 9 років

У Черкасах чоловік передавав росіянам дані про розташування ППО, його засудили на 9 років

Суд визнав винним жителя Черкас у несанкціонованому поширенні інформації про розташування та рух Збройних Сил України. Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

Йому призначено покарання – 9 років позбавлення волі.

Засуджений надавав розвідувальну інформацію представнику російських спецслужб. Він передавав дані про місця розташування військових частин, особового складу та техніки ЗСУ, а також систем ППО.

За декілька місяців чоловік отримав від ворога за виконану “роботу” 27 600 гривень.

Нагадаємо, блокування польсько-українського кордону триває. Найменша інтенсивність руху спостерігається на найбільшому пункті перетину "Ягодин", розповів речник Держприкордонслужби Андрій Демченко. 

Станом на 4 січня найбільша кількість вантажівок стоїть навпроти пунктів пропуску "Ягодин" та "Рава-Руська". Там спостерігається близько 1500 машин у бік України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, наразі спостерігається збільшення кількості спроб виїхати по підробним документам. Про це повідомив речник державної прикордонної служби України Андрій Демченко у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна". 

Як зазначив речник ДПСУ, правила перетину кордону чоловіками від 18 до 60 років не змінилась. Прикордонники можуть перевіряти документи з ТЦК, які б фіксували, що людина має відстрочку від призову.

Головне