У Челябінську 13-річний школяр напав з молотком на учнів і вчителів

У Челябінську 13-річний школяр напав з молотком на учнів і вчителів

В школі російського Челябінська учень вчинив напад на інших школярів та вчителів за допомогою молотка, завдавши травм щонайменше чотирьом людям.

Про цей інцидент повідомили губернатор Челябінської області Олексій Текслер та місцеві ЗМІ.

"Надзвичайна подія сталася в школі №68. Школяр напав на інших учнів та вчителів. Є постраждалі, які наразі отримують необхідну медичну допомогу", - зазначив Текслер.

Він також доручив з'ясувати, як учень зміг принести молоток до школи без уваги з боку охорони. Відповідні органи отримали завдання розібратися у цій ситуації та провести перевірки в усіх освітніх закладах.

За інформацією ЗМІ, 13-річний школяр зранку поклав молоток у рюкзак і спокійно пішов на урок, де згодом почав хаотично бити однокласників. Підлітка затримали, а на місці працюють поліцейські та психологи. Причини такої поведінки наразі невідомі.

Уповноважена з прав дитини в Челябінській області Євгенія Майорова повідомила, що внаслідок нападу постраждали четверо осіб, серед яких троє школярів і вчителька. Одна з постраждалих, 13-річна дівчинка, перебуває в реанімації в тяжкому стані. Деякі медіа пишуть, що вона впала у кому.

У ЗМІ також з'явилася інформація, що у нападника були ніж та пневматичний пістолет, але до використання зброї справа не дійшла. Металодетектори на вході до школи не спрацювали на молоток, тривожну кнопку також не натискали.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у водах Ла-Маншу біля французького узбережжя в ніч 15 вересня загинуло восьмеро людей, намагаючись нелегально перетнути протоку з Франції до Англії. 

Головне