У Бурятії під час зльоту загорівся вантажний літак (відео)

У Бурятії під час зльоту загорівся вантажний літак (відео)

У російській республіці Бурятія в місті Улан-Уде під час зльоту вантажного літака ТУ-204 авіакомпанії "Авіастар-ТУ" виникла пожежа.

Про це пишуть росЗМІ.

Відомо, що в літаку виникла пожежа в лівому двигуні у момент зльоту з аеропорту "Байкал". Також в мережі з'явилось відповідне відео.

Після виникнення непередбаченої ситуації екіпаж авіакомпанії "Авіастар-ТУ" виконав скидання палива і успішно здійснив посадку.

Пізніше в ЗМІ додали, що пілоти після скидання палива здійснили необхідний маневр у повітрі та успішно приземлили літак о 8:35 за місцевим часом. На злітно-посадковій смузі їх чекали пожежники та бригади швидкої допомоги.

Поки що причина загоряння залишається невідомою. За інформацією, оприлюдненою авторами публікації, транспортна прокуратура вже зайнялася розслідуванням інциденту.

Нагадаємо, 4 грудня у Ставропольському краї рф розбився вертоліт МІ-2.  За попередньою інформацією, немає жодних постраждалих унаслідок цієї катастрофи.

"Жорстка посадка" гелікоптера може бути пов'язана з відмовою одного з двигунів. Згідно з даними росЗМІ, пілот здійснив посадку вертольота, але під час цього процесу він завалився на бік.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російська артилерія робить близько 10 000 пострілів щодня, ворог постійно атакує українців на Бахмутському напрямку.

Головне