У будівлі Шевченківського райсуду прогримів новий вибух: ексклюзивні подробиці з місця події

У будівлі Шевченківського райсуду прогримів новий вибух: ексклюзивні подробиці з місця події

У будівлі Шевченківського районного суду Києва прогримів ще один вибух. Раніше там чоловік підірвав невідомий предмет. Про це повідомила кореспондентка "Ми-Україна" Олена Чернякова у прямому ефірі.

За отриманою інформацією, співробітники поліції екстрено викликали на місце події швидку.

"Підтвердити, чи справді це був вибух, не можу. Оскільки всі правоохоронці, які задіяні поруч із будівлею суду, інформацію не підтверджують і не спростовують. Але 10 хвилин тому почули вибух, не дуже гучний, але за три хвилини після нього прибігли правоохоронці і просили, аби швидка приїхала на територію поблизу з будівлею суду. На місці працюють з десяток швидких, правоохоронці, вибухотехніки. До приміщення суду ні журналістів, ні інших людей не допускають, тому що тривають слідчі дії', - зазначила Олена Чернякова.

Також вона додала, що Служба судової охорони повідомила про відсутність загиблих та постраждалих у результаті вибуху.

"Представник судової охорони прокоментував, що постраждалих станом на 19 годину не було. Але після того, як він прокоментував ситуацію,  пролунав другий вибух", - додала кореспондентка.

Згодом вона повідомила, що з території Шевченківського суду виїхали дві швидкі. Раніше з будівлі суду на ношах винесли двох людей.

За попередніми даними, чоловік, який підірвав невідомий предмет, це Ігор Гуменюк. Його звинувачують у теракті під Верховною Радою у серпні 2015 року. Тоді біля будівлі парламенту підірвали гранату, внаслідок чого загинули четверо нацгвардійців та близько 100 людей отримали поранення.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, поблизу Шевченківського районного суду Києва, де у середу, 5 липня, прогримів вибух, наразі перебувають з десяток швидких, правоохоронців та вибухотехніків.

Головне