У британській розвідці прогнозують збільшення втрат у російській армії

У британській розвідці прогнозують збільшення втрат у російській армії

Російська армія адаптувала свої військові сили до тривалої війни та можливого літнього наступу на сході України, що може призвести до збільшення втрат у російській армії.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони Великої Британії у Х.

У звіті розвідки вказується, що середня кількість втрат росіян, вбитих і поранених, за квітень 2024 року залишалася на рівні 899 осіб на добу, подібному до рівня втрат у 2023 році.

Прогнозується, що кількість втрат росії знову зросте протягом наступних двох місяців, коли вони можливо розпочнуть наступальні операції на сході України, після невеликого зниження активності після подій в Авдіївці.

Розвідка оцінює загальну кількість російських втрат від початку повномасштабної війни у понад 465 000 осіб.

Міністерство оборони Британії вважає, що росія, незважаючи на втрати, адаптувалася до війни на виснаження, зробивши ставку на кількість, а не якість своїх військових сил.

Нагадаємо, російські окупанти продовжують виконувати злочинні накази своєї влади, за що гинуть в Україні. За минулу добу Силами оборони було знищено ще 1 260 російських загарбників. Також було ліквідовано 46 артсистем ворога та 12 танків. Загалом окупанти у війні проти України втратили вже 473 400 своїх солдатів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Кабмін витратив 76 млн грн на компенсації за житло для ВПО.

Головне